Enneuni?

Tein tälle blogille youtube kanavan. https://youtu.be/lFqA9qkJC8I

Näin viime yönä aika outoo unta, se liitty Pojuun, kerron sen nyt tässä :D " Olin Pojun kanssa monte lähössä, se oli aika hermona. Rata oli aika pieni ja metän keskellä, mut siellä oli valjastuskatokset. Mulla oli siinä unessa samanlainen ajo puku päällä kuin Santtu Raitalalla, mut se ei ollu mun oma vaan jonku tuntemattoman tyypin :D Ravasin Pojulla radalla, Tuomo ja yks toinen tyyppi otti aikaa ,Poju meni aika hitaasti. Samassa lähössä oli joku tyyppi, jolla oli naamiaisasu päällä.  En saanu tietää miten siinä startissa sitten kävi :D "

Tänään kävin hevosten luona, keli oli hyvä ja pakkasta n. -7astetta. Ajettiin varsat jäällä, ajoin Nipsulla. Otin sen tarhasta ja valjastin sen, lähin ajamaan sillä. Se oli alussa reipas ja toimi nätisti. Vippi meni eelle, meijän oli tarkotus oikasta mehtätietä pitkin lahen tielle mut siellä oli traktori eessä, joten käännyttiin takas ja mentiin maantien kautta. Mentiin talon ohi ja tietä pitkin rantaan. Hölkkyytettiin niitä, Nipsu ei painanu kauheesti ohjille ja pysy ihan kohtuu hyvin ravilla. Hölkkyytettiin järven toiseen päähän ja takas, Nipsua piti tukee aika paljon ohjilla. Teen sen kanssa sillein että heti kun se yrittää laukata ni pidätän sitä ja myötään pikkusen kun ravi löytyy. Lähettiin takaspäin, mentiin maantien kautta takas. Nipsu oli reipas. Ajoin sen katokselle ja otin kamppeet pois. Vein sen karsinaan, harjasin, laitoin loimet, annoin mella veden ja heinät. Käytiin kahvilla ja seuraavaks ratsastin Pojulla. Otin sen tarhasta ja toin sen katokselle. Pumpulien laitto onnistu hyvin. Laitettiin satula ja suitset sille ja kiipesin selkään. Kävin sen kanssa alhaalla, meni super hyvin. Aattelin että meen siinä yhellä laitumella sillä, veräjän kohalla oli lunta kauheesti, Poju ei ois millään halunnu mennä siitä. Lopulta sain sen sinne ja menin siellä vähän aikaa. Ratsastin sen katokselle ja otin siltä kamppeet pois ja vein karsinaan. Noi videot kertoo enemmän kuin tuhat sanaa :)

Ainiin huomasin tuossa 18.päivä että on tullut kaks vuotta käytyä hevosten luona ♥ eli n. kaks vuotta sitten kävin ekan kerran hevosten luona.

Meen perjantaina ajamaan hevosilla kun koulussa on taksvärkki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti