Vesisateessa jäällä...

 Moikka!
Eilen olin hevostenhoitajana. Kävin siinä 10 jälkeen antamassa heinät niille ja samalla otin kuvia. Laitoin Vipin, Pojun ja Nipsun sukupostiin kuvia. Kävin toisen kerran antamassa heinät iltapvllä, pussailtiin Vipin kanssa aika paljon :D ♥ Illalla kävin ottamassa hevoset sisälle. Laitoin kaurat valmiiks ja vedet astioihin. Otin eka Vipin, tultiin puoljuoksulla karsinaan. Seuraavaks otin Nipsun,  se tuli ihan nätisti. Otin Pojun viimesenä, sen  kanssa ei ollu ongelmia. Otin loimet niiltä pois.



 Tänään kävin hevosten luona, ajoin Nipsulla. Otin sen tarhasta ja toin katokselle. Valjastin sen ja lähin ajamaan. Se tuntu aika rennolta ja reippaalta alussa. Mentiin maantietä pitkin lahen tielle. Vippi meni eelle, mentiin sen peräss jonkun matkaa. Jäällä oli vähän vettä, hyi että oli kauheeta kun näki jään ja halkeemat... Hölkkyytettiin niitä, Nipsu laukkas aika paljon. Välillä se meni tosi hyvin mutta laukalle mentiin vähän väliä. Käännyttiin järven toisessa päässä ja kävelytettin takas, Nipsu meni tosi hyvin. Käännyttiin takas, menin Nipsun kanssa eellä. Hölkkyytettiin niitä, Nipsu meni jotain laukan ja ravin sekotusta välillä tai ainaki siltä se näytti/tuntu. Pikku pätkiä sain sen menemään kunnolla. Takaspäin kävelytettiin ja hölkkyytettiin, sillon se ravas ihan hyvin vaikka välillä laukkas. Lähettiin takas tallille, Nipsu tavallaan pelkäs jäällä olevaa vettä :D Nipsu ois voinu mennä ehkä vähän paremmin mutta oon tyytyväinen siihen miten se meni tänään ♥ Mentiin maantielle, Tuomo meni Vipin kanssa eelle, hölkkyytettiin pikku pätkä niitä. Ajoin Nipsun katokselle ja otin kamppeet pois. Harjasin, laitoin loimet ja annoin mellaveden sille. Sen jälkeen vein sen tarhaan.


Ajettiin Poju varsojen jälkeen. Ajoitus oli huono, koska sato vettä... Otin Pojun tarhasta ja valjastettiin se. Mentiin maantietä pitkin lahentielle. Poju oli reipas ja aika rennon olonen. Mentiin jäälle, siinä vaiheessa housuja pitkin valu vesi :D Hölkkyytettiin Pojua järven toiseen päähän, se meni hyvin. Siinä vaiheessa vesisade ei haitannu paljoo.. Käännyttiin takas, Tuomo jäi juttelemaan parin tyypin kanssa. Hölkkyytin Pojua, se tunne kun ajoin vastatuuleen vesisateessa... Näin jotenki että mihin pitää ajaa mutta kyllä siinä vaatteet kastu :D Käännyttiin toisessa päässä ja hölkkyytin vielä toiseen päähän. Sillon ei satanu enää kauheesti mutta sato kumminki. Mentiin tasasta hölkkää, ei kauheen kovaa. Välillä se näki mukamas jotain ja säikähti :D Käytiin kääntymässä toisessa päässä ja otettiin Tuomo kyytiin. Mentiin kovempaa joku semmone kilometri. Lähettiin takas tallille. Takista oli menny vesi läpi mutta housuista ei. Kävelytettiin ja hölkkyytettiin välillä, Poju meni super hyvin mun mielestä ♥ Ajoin sen katokselle ja otettiin siltä kamppeet pois. Vein sen käytävälle, Tuomo harjas sen ja laitto loimet sille, juotin sillä aikaa mellaveden sille. Annoin porkkanan sille ja vein karsinaan. Otin varsat yksitellen sisälle.



VIDEOITA EI TULE VÄHÄÄN AIKAAN YOUTUBEEN KOSKA KAMERAN KANSSA ONGELMIA...













Piirsin Pojun kuviksen tunnilla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti