Vipin ja Nipsun veli

Moikka! Tässä ollu vähän aikaa taukoo kirjottamisesta,vaikka ois pitäny kirjottaa. En ole vain ehtinyt. Tässä postauksessa on aika paljon kuvia


Sunnuntaina käytiin kahtomassa Vipin ja Nipsun veljee Laukaassa. Noste oli super söpö ♥ Noste näkyy kokonaan tossa kuvassa ja Häivähdys on tuo toinen varsa. Näin samalla myös Vipin emän Noppeen. Siitä en ottanu kuvia.


28.3. MAANANTAI

Otin Nipsun tarhasta ja vein sen katokselle. Harjasin ja valjastin sen + tein letin sille kun oottelin että Tuomo saa Vipin valjastettua. Lähin ajamaan Nipsulla. Lähettiin eka alatielle, tää lenkki oli tavallaan pelkkää kävelyä.  Alhaalla käännyttiin oikeelle ja jatkettiin tietä pitkin. Matkan aikana ei tapahtunu mitään ihmeellistä.  Käännyttiin kuivaajan kohalla takaspäin. Tultiin takas samaan risteykseen ja käännyttiin vasemmalle. Hölkkyytettiin muistaakseni niitä. Nipsun kanssa laukattiin aika paljon. Jatkettiin maantielle, kävelytettiin niitä.  Vähän matkan päässä käännyttiin lahentielle ja jatkettiin sitä pitkin. Matkan aikana ei tapahtunu mitään. Nipsu meni reippasti ja nätisti. Tien päässä käännyttiin takas ja matkan teko suju hyvin. En oikee tiiä mitä kertos ku ei oikeen mitään tapahtunu :D Kameraa en ottanu koska tiesin että me kävellään suurin osa matkasta.  Tultiin takas maantielle ja köpöteltiin katokselle. Otin Nipsulta kamat pois. Annoin sille mellaveden.

Tiistaina Vippi ja Nipsu kävi hammaslääkärissä, joten viikon tauko tulee ajamisesta.


 MUN JA POJUN RATSASTUSLENKIT OSA 3

Tätä lenkkiä pystyy kuvaamaan pelkästään yhellä lauseelle ja se on tää:  Poju meni rennosti ja reippaasti, käytiin n.3km lenkki ja Poju hyppi melkein koko ajan pystyyn. Kyllähän tän blogin kirjottaminen tolla tavalla ois aika helppoo hommaa. Lähin Pojun kanssa maantielle. Muutama askel käveltiin jonka jälkeen täyskäännös ja etujalat ilmaan. Välillä tuntu siltä että ollaan kohta ojassa selällään. Tuota tehtiin alkumatka. Välillä meni tosi nätisti ja yht'äkkiä käännös ja etujalat ilmaan :D En antanu periks vaan jatkoin matkaa vaikka se oli pysähtelyä. Päästiin lahen tielle. Mun oli tarkotus käyä sen kansssa jäällä mutta eipä Poju suostunu siihen. Oltiin rannassa ja Poju katto jäälle. Yritin saaha sen sinne mutta Poju hyppi pystyyn. Sain sen menemään muutaman metrin jäällä ja käänsin sen takas. Päätin että ehkä me mennään lahentiellä. Tien toiseen päähän matkan teko oli hidasta... Mutta kun takaspäin käännytttiin ni pysy etujalat maassa :D Sillon Poju meni reippaammin, käytiin n. 3km lenkki joka kesti n.50min. Maantie oli täynnä Pojun kavion jälkiä kun jouvuin pyörittämään sitä. Ratsasin Pojun katokselle ja otin siltä kamat pois. Harjasin sen ja vein sen talliin. Pesin sen jalat kun ne oli kurassa ja vein Pojun karsinaan.Pojulla ois perjantaina startti eessä. Tarkemmat tiedot ravit- sivulla :)

Viikonloppuna kiipeen Poju palleron selkään :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti