Auringon paisteessa

Moikka! Eilen kävi ratsastamassa Pojulla ehkä viimestä kertaa... Lenkki jäi tosi hyvin mieleen ja video materiaaliakin on -> tulee youtubeen. Otin Pojun tarhasta ja talutin sen katokselle. Laitoin sille satulan ja suitset. Menin valjastamaan Vippiä kaveriks. Kiipesin Pojun selkään ja Tuomo päästi meijät irti. Mentiin aluks "väärän" suuntaan että Vippi pääsee eelle. Käänsin Pojun takas mutta se oli toista mieltä. Teki pienen pukin, yritti hyppiä pystyyn ja mennä eri suuntaan. Lähetiin maantielle, Poju tuntu suht reippaalta. Köpöteltiin lahentielle ja jatkettiin sitä pitkin. Vippi ravas pienen ylämäen ja annoin Pojullekin luvan ravata sen. Se teki jonkun sortin pukin ja tuntu siltä että lennän selästä. Sen jälkeen sanoin Tuomolle " tää on oppinu pukittelemaan"  Mentiin Pojun kanssa eellä, mentiin yhen talon ohi jonka jälkeen laitumella oli vasikoita. Poju pomppi ja käänty takas, mentiin Vipin perään. Vippi katto korvat hörössä niitä, Pojukin katto korvat hörössä ja kaula vähän kaarella :D Lähettiin aika vauhilla siitä ja hetki meni ennenkö saatiin ne kävelemään. Mutkan takana oli traktori, yllätys yllätys Poju pomppas taas ja käänsin sen ympäri. Se tyyppi näki meijät ja peruutti traktorilla pellolle ja sammutti sen. Jatkettiin matkaa, Poju katto traktorin perässä olevaa lanaa ja jostai kuulu joku ääni ja ne säikähti sitä, ravattiin taas. Sen jälkeen pelottavat asiat oli hetkeks pois. Köpöteltiin kaarteenperäntielle ja käännyttiin oikeelle. Vähän matkan päässä käännyttiin mehtätielle. Poju meni nätisti, huomasin että meijän eellä vähän matkan päässä menee hevonen. Tuomo ei uskonu mua mut usko se vissii lopulta ku oltiin 3m päässä siitä. Poju pysähty kattomaan sitä ja päästettiin Vippi eelle. Se näytti suomenhevoselta, kun ne päästi meijät eelle. Ne tuli vähän aikaa meijän perässä, oli siinä Pojulle miettimistä et kuka toi on ja miks se on mun perässä :D  Tultiin risteykseen ja käännyttiin vasemmalle. Mentiin jonkun talon ohi ja jatkettiin mehtätietä pitkin ja käytiin kääntymässä pellolla. Mitään ihmeellistä ei tapahtunu, Poju yritti vaan syyä vihreetä koko ajan  :D Tultiin poispäin ja ohitettiin se talo. Poju halus vaan syödä, jäätiin Vipistä kauheesti jälkeen mut lopulta sain Pojun jatkamaan matkaa ja ravattiin Vipin perään.. Ravattiin ylämäet ja muuten käveltiin ennenkö tultiin lahentielle. Lahentiellä alkumatka suju hyvin. Mentiin alamäki alas ja Poju päätti kääntyä vasemmalle yhelle tielle. Se hyppi pystyyn kahesti, sain sen käännettyä oikeeseen suuntaaan. Vasikoitten kohalla oli taas ravin paikka.. Loppu matka suju hyvin. Ratsastin Pojun katokselle ja otin siltä kamat pois.


Nooo, kyllä mä tän varmaan voin jo kertoo. Aattelin kertoo vähän myöhemmin mutku toi tekstin alku paljastaa asioita. Eli siis Poju myydään ja sen tilalle on tulossa 3v. suomenhevos tamma Pitska. Se tulee vissiin tiistaina.  Eilen tuli mieleen et jos ostasin Pojun mut eipä iskä suostunu siihen, äiti suostu 70%. Se idea meni sitte siihen. Pitska on tosi ihanan näkönen mitä kuvista oon nähny. Pojusta oon tekemässä videota youtubeen. Laitan sen joku päivä sinne.

Ajoin eilen myös Nipsulla, video kertoo enemmän joten kerron tässä jonkun näkösen yhteenvedon. Käveltiin alatietä pitkin alas ja takas päin ravattiin. Kolmella seuraavalla kerralla ravattiin ylös alas. Yhessä välissä käytiin Hannen luona kun se oli ulkona. Nipsu ei ollu hirmu hyvä eilen, laukalla meni liian monesti.. Ajon jälkeen pestiin se ja se pääs vihreeseen.


Sunnuntaina klo 8 lähetään Vieremälle hiitille. Tulee varmaan videota/kuvia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti