Hiitti päivä

 Tänään käytiin hiitillä Vipin ja Pojun kanssa. Video YouTubessa. Menin 10 aikaan hevosten luo. Laitettiin tavarat valmiiks. Tuomo otti Vipin tarhasta ja mä otin Pojun. Laitettiin niille kuletussuojat. En ees yrittäny viiä Pojua autoon, Tuomo vei sen sinne. Poju yritti siinä vähän pyöriä.. Otin Vipin ja vein sen autoon. Sen jälkee tavarat autoon ja lähettiin.


Kun oltiin perillä, kannettiin tavarat katokselle ja kärryt myös. Otin Vipin ekana autosta pois. Se oli aikaa vauhikkaalla tuulella jo siinä vaiheessa.. Sen jälkeen otettiin Poju. Otin Pojulta kuletussuojat pois ja aloin valjastamaan sitä. Vippi hermoili viereisessä valjastuspaikassa. Säädin ohjat sopivan mittaseks ja Tuomo päästi meijät irti. Lähettiin Pojun kaa kävelemään radalle, käännyin kattomaan taakse ku sieltä kuulu huutoa.. Vippi anto Tuomolle vähä kyytiä. Vippi pyöri kärryjen kanssa ympyrää ja Tuomo roikku ohjissa. Käänsin Pojun takasi ja menin niitten luo. Pääs se kärryille lopulta istumaan. Ajettiin kolme kierrosta lämmittelyks. Vippi yritti koko ajan ravata ekan kierroksen aikana. Video kertoo enemmän ku tuhat sanaa.Ekan hiitin jälkeen ajettiin katokselle. Laitoin Pojun kiinni ja silittelin sitä. Katoin Vippiä ja sen toista etu jalkaa, jaaa siltä on pudonnu kenkä. Tuomo sano vähän ajan päästä että se ei aja Vipillä toista hiittiä. Vähä aikaa oltiin vielä katoksella ja lähettiin sit Pojun kaa radalle.Yks kierros lämmittelyä ja siiinä samalla mun piti kattoo näänkö Vipin kenkää. Radan reunaltahan se melkei heti löyty. Kaks kierrosta mentiin kovempata ja kolmas vähä hitaampaa. Sen jälkeen kävelytin Pojua ja ajoin sen katokselle. Poju oli laiskemmalla tuulella toisen hiitin aikana. Otin pojulta kamat pois ja laitoin loimen sille, tarjosin mellavettä ja laitoin kuletussuojat sille. Poju meni ihan hyvin autoon ja Vipin kanssa mentiin aika vauhilla autoon.

Tallilla pestiin hevoset ja laitettiin ne tarhaan.


Mun oli tarkotus hiitata Poju selästä käsin mut olin torstaina kuumeessa ja mulla on vähä voimaton olo vielä, joten aattelin ajaa kärryiltä.


Pojulla ois 13.5. startti Vieremällä. En pääse sinne mukaan, koska oon mallina muotinäytöksessä sillo...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti