Vipiltä puuttuu pakki

En tiiä ootteko huomannu mutta eilen poistin ravit-sivun, sivupalkista.. En hävittäny sitä kokonaan, kyllä se mulla vielä tallessa on. Äsken poistin Pojun sivut. Elikkäs mitä tästä voi päätellä ni Poju on myyty..

Mutta mutta tänään menin 4 jälkeen hevosten luo. Ajettiin eka Nipsu ja Pipsa, ajoin Nipsulla. Valjastin sen ja Tuomo päästi meijät irti. Lähettiin alatielle, käveltiin ja ravattiin. Nipsu pysy ravilla tosi hyvin. Takasipäin muistaakseni ravattiin suurin osa matkasta. Käännettiin ne tallin eessä, tarkkaan en muista missä välissä Pipsa alko hyppimään pystyyn.. Aatelin että kohta se on mun kärryjen kyydissä, ku hyppi siinä vieressä. Se teki pari kertaa tolla tavalla. Hölkkyytettiin niitä yleensä alaspäin ja takas käveltiin. Nipsu laukkas yhen kerran koko ajon aikana, ja se laukka ei ollu iha laukkaa vaan semmosta sekotusta :D Vikalla kerralla kävelytettiin niitä. Nipsu käveli tosi reippaasti ja Pipsa joutu ravaamaan  meijät kiinni.Nipsun ja Pipsan jälkeen ajettiin Vippi. Valjastettiin se ja lähettiin ajamaan sillä, en suostunu ajamaan yksin. Koska jarrut ei joskus saata toimia. Käveltiin alas, Vippi tuntu semmoselta rennolta ja reippaalta. Ainaki tässä vaiheessa toimi jarrut. Takasipäin hölkkyytin Vippiä, meni nätisti. Ajoin Pipsan tarhan ohi ja Vippi oli heti korvat luimussa :D Vippi tavallaan vihaa Pipsaa. Kahella seuraavalla kerralla hölkättiin alaspäin, Vippi meni reippaasti. Jarrut toimi erinomaisesti :D Viimesellä  kerralla ajoin Vipillä yksin, vaikka aluks en meinannu. En oo ennen ajanu sillä yksin, ilman että joku on mukana. Hölkkyytin sitä alas, aattelin että kumpa ne jarrut vaan toimis ni ei tartteis pellolle jatkaa.. Sain hidastettua sen ja käänsin sen takas. Takaspäin se olis halunnu koko ajan ravata, mut suostu se kävelemäänki. Ajoin Vipin katokselle ja se meni liian paljon eteenpäin, ei pysähtyny oikeeseen kohtaan. Tuomo yritti saaha Vipin peruuttamaan mutta tuloksetta. Otti se pari askelta taaksepäin ja samat askeleet eteenpäin :D Vipillä ei kerta kaikkiaan oo pakkia. Meillä on alkamassa peruutus harjotukset. Alotetaan ilman kärryjä, takaa-ajamalla.


 Sunnuntaina meen ajamaan ja Hannen ois tarkotus tulla mun kyytiin. Tässä lähi viikkoina alan varmaan ratsastamaan Vipillä ja Nipsulla :)

Ja ainii Vipistä ei oo kuvia, koska se ei osannu olla kuvissa tänään :D Kaikki kuvat meni pilalle..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti