Peräkkäisinä päivinä

Sunnuntai iltana en alkanu päivittämään blogia ku tiesin et ajetaan myös maanantaina ni kerron tässä yhellä kertaa kaiken.


Sunnuntaina otettiin vetoja, siitä en ala tarkemmin kertomaan, koska ei oo mitään kerrottavaa :D Sen huomasin sillä kerralla et Pipsa seuraa koko ajan taaksepäin ajaessa.
Ajolenkistä selvittiin ja ratsastin sen jälkeen Nipsun. Oli lentoon lähtevänä jo katoksella. Tuomo päästi meijät irti, lähin köpöttelemään alatielle. Nipsu tuntu hyvältä ja reippaalta. Nipsu yritti repiä oksia ja syyä heinää, oksia annoin repiä mut päätä en antanu vetää alas. Tultiin pellolle, siellä se yritti enemmän repiä päätä alas.. Selvittiin toiselle pellolle ja köpöteltiin sitä pitkin lahentielle. Noustiin mäki ylös ja jatkettiin matkan tekoa. Välillä se säikky jotain ja luuli näkevänsä jotai.. Käännyttiin tien päässä takas. Nipsu meni aavistuksen reippaammin. Auto tuli vastaan mut käänty pellon risteykseen ennenkö mentiin sen ohi. Pellolle mentäessä Nipsu ois halunnu ravata, päätin että nyt kävellään eikä ravata. Matkan teko suju yllättävän nopeesti. Kohta oltiinki jo alatiellä, oksien repimine eiku jatku.  Tultiin takas tallille. Tällä kertaa en tullu tyylillä alas selästä, koska Tuomo laitto Nipsun kiiinni ennenkö tulin selästä pois.Eilen ajettiin kävelylenkki Vipillä ja Pipsalla. Ajoin Pipsalla, laitoin sille Nipsun suitset, koska niissä on puolilaput mut jatkossa käytetään sen omia suitsia. Pidättäminen ei ollu yhtä helppoo ku ennen, koska eri kuolain. Lappujen kanssa toimi muuten paremmin eikä kyttäilly taaksepäin. Mentiin peltoja pitkin lahentielle, Vipin perässä pysyminen teetti välillä ongelmia. Lahentiellä ei tapahtunu mitään ihmeellistä, köpöteltiin kaarteenperäntielle. Autoja ei näkyny ja hevosetki toimi hyvin. Käännyttiin yhelle tielle ja käytiin pellolla hölkkäämässä, siellä kauhua aiheutti lehmät. Jututetttiin yhtä tyyppiä vähän aikaa siinä ja jatkettiin matkan tekoa. Otettiin Pipsan kanssa keulapaikka, Vippi jäi jonku verran jälkeen. Postilaatikoille piti töristä, hevosille ja lumilingolle. Lahentiellä kauhua aiheutti vuorostaan kivet :D Niistä selvittiin, pellolla jäätiin kakkospaikalle. Alko olemaan jo aika viileetä ku aurinko laski. Selvittiin tallille, ajoin Pipsan katokselle. Otin siltä kamat pois, harjasin, annoin mellaveden ja vein karsinaan. Hain myös Vipin karsinaan ja Nipsun myös. Ite olin joskus puol 9 jälkeen kotona ja 10 nukkumassa, koska läksyt..

Tänään mulla oli "vapaapäivä" ja huomenna muistaakseni meen ajamaan.  Huomenna ajetaan kävelylenkki ja lauantaina mennään hiitille.


7.10. ois Pipsalla näyttelyt Kuopiossa, sinne ois tarkotus lähtee mukaan.


Kuvia tuli jonku verran tähännii postaukseen, puhelimen tallennustila punasena ku yli 550 kuvaa hevosista :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti