Postilaatikot on pelottavia

























Se oli tiistai, kun koulussa oli naamiaiset ja päätin pukeutua raviohjastajan tapaseks. Aikaa meni ton asun kasaamiseen ja tekemiseen mutta ehkä se oli sen arvosta kuitennii. Kommenttia sain kuulla asusta, ala-asteelaiset taivasteli koko asua ja pelottelin niitä raipalla. Muutaman kyseli nimistä, jotka luki selässä tai ylipäätään tästä asusta.






























Tänäään olin 6h hevosten seurassa, oli mukavata. Aamupäivästä kävin heittämässä loimet niille, Vippi oli siinä uskossa että tässä lenkille lähetään, ku katokselle otin loimen laittoo varten. Pipsa taas juoksutti ympäri tarhaa ja Nipsu yritti pelotella mua. Puhistelin karsinat ja sen jälkeen öljysin valjaita. Menin vähäks aikaa Vipin kanssa juttelemaan ja pussailemaan. Hiukset oli ku pommin jäliltä, kun se nuojus niitten kanssa.

Yhen aikaan alettiin valjastamaan hevosia, otettiin taas vetoja maantiellä. Lähtö katoksilta onnistu aika hyvin ja pääästiin lähtemään jonossa kohti lahentietä. Pipsalla meinas olla paineita alkumatkasta. Pukitteluaki oli ilmassa mutta loppu kun juoksemaan päästiin. Otettiin nyt eri tiellä vetoja, eiii oikeen se tie ollu mulle ja Pipsalle sopiva, koska postilaatikot.. Muuten ravas tosi reippaasti ja hyvin, mutta ainaku tuli postilaatikko näkökenttään ni vauhti hiipu ja piti melkei pysähtyä joittenkin laatikoitten kohalle. Muutennii se kahteli kaikkee koko ajan eikä keskittyny täysillä. Nipsuku lämpes ni alko silläki ravi käymään. Nipsu meni opetuslähtö vauhtia, ilman että laukkas. Vetojen jälkeen kävelytettiin hepat tallille ja hoideltiin ne tarhaan.

30.päiväköhän oli ravit Jyväskylässä ja näillä näkymin ollaan lähössä kaikkien kanssa sinne. Pipsa ja Vippi menee nuorten lähtöön ja Nipsu opetuslähtöön.

Maanantaina ajetaan
Tiistaina ratsastan kaikki
Perjantaina ravit





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti