Ystävänpäivä ratsastus



Tänään kävin ratsastamassa Nipsulla koulun jälkeen, varustoin sen siinä ja Aleksi päästi meijät irti. Nipsu oli aika laiskahko alusta ja yritti kääntyä takasi ainakun tilaisuus tuli.. Ehittiin me pellolle asti ja soitin sitten Tuomolle, kun se yritti soittaa aikasemmi. Käännyttiin takasi, kun se aiko lähtee Pipsan kanssa meijän mukaan. Mentiin pientä hölkkää takasi tallille päin ja ooteltiin siellä vähän aikaa, Nipsu seiso ihan nätisti suurimman osan ajasta. 

Lähettiin sitten Pipsan johtamana maantielle, hölkättiin alkumatkasta ja Nipsu jatko sitä pukittelua minkä alotti sunnuntaina. Pysy se vielä sillon hyvin ravilla mutta kun päästiin järven toiseen päähän alko ravi muuttua peitsaamiseks. Pipsalla näytti olevan menohaluja, Kaarteenperäntiellä Tuomo anto sen mennä kovempata, Nipsu ei pitkään pysyny ravilla ja mentiin sitten monen kymmenen metrin päässä laukalla. Pipsa oli menny kovempaa ku Vippi eilen ja tais se tehä sen parhaimman ajan nytten, postilaatikko oli antanu vauhtia. Sanoin Tuomolle, että otan postilaatikon Ouluun mukaan ja heilautan sitä maalisuoran alussa. Käveltiin pikku pätkä ja Pipsa jatko taas ravilla ja me laukalla, lahentieltä käveltiin tallille, Nipsultaki loppu pukittelu halut loppua kohti. 

Tultiin katokselle ja otin Nipsulta kamat pois ja loimitin sen. Vein sen Vipin seuraksi talliin ja annoin mellavettä.


Tosiaan Pipsa lähtee koittamaan onneesa Ouluun sunnuntaina, sieltä tulee sitten kuvia. Torstaina koeputken loputtua lähen (rentouttavalle) lenkille Pipsan kanssa ♥



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti