Höpöttelyä eilisestä

Moikka!
Eilen illalla en saanu vielä ajatusta mitä ja miten kirjoitan blogin puolelle, mutta nyt päätin vähän kirjotella tänne, tehä uutta banneria ja ulkoasua tehdä, vaikka oon epätoivonen jo sen suhteen. 

Alotetaan vaikka keskiviikko aamusta, kun menin taksiin ja kuski kysy, että saiko ne sen hevosen pois sieltä metästä. Olin ihan pihalla koko asiasta ja se kertoi sitten koko tapahtuman alusta loppuun. Koululle kun pääsin niin otin puhelinyhteyden Tuomoon ja sanoin " sitäkö on metässä rymytty".. Pipsa ei ollu suostunu menemään autosta ohi, jotain se oli temppuillu siinä, ennenkö se oli hyökänny metsän puolelle, jolloin kuski oli tippunu kärryiltä. Tuomo oli saanu sen lahentieltä kiinni.

Hieman mietitytti eilen, että mistähän sitä itsensä löytää Pipsan kanssa. Pipsa tuli veräjälle vastaan, mentiin katokselle ja valjastelin sen siinä. Annettiin Vipin lähtee edelle ja Nipsu sai olla peränpitäjänä. Vippi oli sitä mieltä, että hänelle ei pumpuleita laiteta kesken ajolenkin. Hölkkyytettiin niitä vähän matkaa, Pipsa oli aika paineissaan ja ois halunnu Vipistä edelle. Kävelyteltiin niitä välillä ja hölkättiin takasi tallille, Nipsu näytti aika hyvälle, mitä nyt ehin katella. Ootin maantiellä, että millon sieltä tulee auto vastaan mutta ei tullu menomatkalla eikä tulokaan. Lahentiellä hepat sai taas ravata, Nipsu parani koko ajan. Pipsakin toimi ilman ongelmia eikä katellu mitään. Meijän oli tarkotus käyä kaarteenperäntiellä kävelyttämässä, mutta siellä tuli traktori vastaan, joka sekotti sitten suunnitelmat. Pipsa ei jääny kyllä kattelemaan kääntämisen jälkeen sitä. Annettiin niiden hölkätä takasinpäin myös, Pipsa ois halunnu mennä kovempaa ja kovempaa koko ajan. Maantieltä selvinneenä käytiin alhaalla kävellen kääntymässä ennenkö tultiin tallille. 

Huppari tuli viikolla postissa, tässä siitä muutama kuva:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti