Hiittipäivä


Tänään me lähettiin vallottamaan Vieremän ravirataa Pipsan ja Vipin kanssa, meijän lisäksi sinne tuli tuttuja kahen hevosen kanssa. Laiteltiin kamat kasaan ja vähän ajan päästä lastattiin hevoset autoon. Oltiin klo 14 Vieremällä, purettiin kamat ja alettiin pikku hiljaa valjastelee hevosia. Molemmat osasi käyttäytyä katoksella hyvin, pientä hermoilua oli aluksi tietenkin. Lähettiin radalle, Pipsalla oli virtaa ja Vippikin näytti paljon reippaammalle kuin eilen. 

Lämmiteltiin niitä muutama kierros, en tarkkaan muista missä välissä Vippi lähti tulemaan takaa laukalla ja Pipsa säikähti sitä myös sitten. Ehin just ja just kääntää Pipsaa vasemmalle, muuten oltas menty toisen kärryjen yli. Traktori oli aiheuttamassa kauhua radalla samaan aikaan, Vippi lähti sillon aina tulemaan takaa kovempaa, väylän piti olla vapaa sillon. Eka hiitti meni hyvin, ajoin toisen suokin rinnalla/takana koko hiitin ajan. Maalisuoralla Vippikin paino ohi ja jäätiin porukan viimeseksi Pipsan kanssa. Osasinpa siinä hieman suunnitella seuraavaa hiittiä että "voitetaan" Vippi, kun nyt Tuomo pääs kiusaamaan mua sillä, kenellä se tallin paras hevonen on. Meillä on sellanen kinastelu kahen kesken meneillään. 

Kävelyteltiin niitä pari kierrosta, Pipsa meni suurimmaks osaks pientä hölkkää koko ajan. Otettiin toinen hiitti, en päästäny Pipsaa lähtemään niin kovasti ja pitelin sitä ensimmäisen kierroksen ajan. Takasuoralla annoin sen kiihyttää ja viimesessä kaarteessa mentiin 1.34.0, jotain tuohon suuntaan. Piti Pipsaa siinä pyytää lähtemään Vipin ohi, sain lopulta vauhin siitä irti ja päästiin Vipin ohi. " Voitettiin " Vippi nytten, voin edelleen sanoo, että kenellä se tallin paras hevonen on. Mutta Pipsa on mulle silti se paras ♥ Kävelytettiin niitä jonkun aikaa ennenkö mentiin katoksille purkamaan kamat. Vipillä ei edelleenkään ole pakkia, joten se oli toistepäin katoksella. 

Huomenna ratsastan molemmat ja keskiviikkona tehdään kävelylenkki. Ensviikonloppuna tarkotuksena käyä uudelleen hiitillä. 














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti