Kura lentää


Se oli tänään taas hiittipäivä tiedossa. Sää oli tallilla mitä mahtavin, mutta eipä enää Vieremällä ollutkaan. Laiteltiin kamat kasaan ja lastattiin hevoset. Oltiin joskus yhden aikoihin Vieremällä. Matkalla sato räntää ja vettä, radalle kun tultiin niin satoi lunta. Valjastettiin hevoset ja lähettiin vallottamaan rataa. Kellohan meiltä tietenkin unohtu, mutta ajettiin yhtien kanssa samaa matkaa. 

Pipsa tuntu lämmityksessä hyvälle, ei ollu kauheen paineissaan, niinku viimeksi. Hölkkyytin Pipsaa neljä kierrosta, ennenkö otetiin kolmen tonnin hiitti. Mentiin kaksi ensimmäistä kierrosta muiden mukana ja kolmas omaa vauhtia. Pipsa katseli yhtä sorakasaa, joita muut hevoset säikähti ensimmäisen kierroksen aikana. Pipsaa sai käskee kolmannelle kierrokselle lähtiessä, kun ei se olisi muitten edelle halunnu lähtee. Maalisuoralla pari lyhyttä laukka pätkää ja hävittiin Vipille. Ensviikonloppuna otetaan se parhaan paikka takasi. 

Vippi oli hajottanu päitsesä katokselle, kun Tuomo kävi laittamassa sille polvisuojan takaisin. Muutenkin Vippi oli erittäin ilkeellä tuulella, yritti purra mua ja hakkasi päällä, aina kun oli mahollista. Huomasin nytten tässä blogia kirjottaessa, että se sai tehtyä mustelman käsivarteen hampailla. Pesin hevoset ja itseni samalla, Pipsan kanssa onnistuttiin hajottamaan letkun liitoskohta. Pipsakaa ei ollu maailman parhaimmalla tuulella.

Huomenna ratsastan hevoset ja öljyän valjaita. Blogin ulkoasua olen jonkun verran työstänyt ja banneriakin uusin, entinen oli hieman epätarkka kuvien suhteen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti