Sinä ja hevosesi- haaste 1

SINÄ JA HEVOSESI HAASTE: Tässä haasteessa kerrot sinusta ja omasta/hoitohevosesta/ylläpito/ vuokrahevosestasi ja saat muistella vähän teidän tarinaanne! 


Minut haastoi: Löysin tämän itse toisen blogista eli minua ei haastettu tähän. 

Minä haastan: Halukkaat saavat tehdä tämän.


Hevosen nimi ja lempinimet, rotu ja ikä: 

Pitska "Pipsa" suomenhevonen   23.5.2013


Mikä sai sinut pitämään siitä? 
Pipsan luonne on varmaankin se ensimmäinen asia miksi pidän siitä. Se on yleensä kiltti, 
mutta osaa se olla myös hankalakin. Sen lisäksi siinä on haastetta, mutta helppo ajettava. Ajan kanssa, kun saatiin tutustua, niin yhteistyö lähti sujumaan. Pipsan sydän on täyttä kultaa♥

Kerro ensikohtaamisestasi hevosen kanssa.
Yksi kesäinen ilta lähdettiin äidin kanssa katsomaan Pipsaa, kun se oli saapunut tallille. Pipsa oli tosi ujo, eikä tullut juttusille heti. En aluksi tykännyt siitä yhtään, mutta olen kiitollinen Tuomolle siitä, että se sai minut lopulta ajamaan sillä ja yhteistyö lähti sujumaan.


3 parhainta/hauskinta/mieleenpainuneinta kivaa kokemustanne.
  • Kolmas ratsastuskerta Pipsalle, kun lähdettiin kiertämään järveä ensimmäistä kertaa. Pipsa toimi erittäin hyvin eikä tehnyt autoista ongelmaa. 

  • Ensimmäinen kerta ajon jälkeen, kun Pipsa painoi päänsä mua vasten. Silloin tajusin, että tämä on sitä mitä haluan ja oikean hevosen kanssa♥

  • Ponien kohtaaminen startin jälkeen kävelyttäessä. Pipsa oli aivan varma, että poni syö sen ja päätti kääntyä sekunnin sadasosassa varikkoalueelle.
Huonoin kokemuksesi hevosen kanssa?
Lähdettiin kiertämään järveä ja vastaan tuli traktori lanan kanssa. Pipsa olisi mennyt siitä ohi, mutta Vippi sekoitti kuviot. Sen jälkeen tipuin Pipsan kärryiltä. Siinä meni hetki ennenkö saatiin ne kiinni ja päästiin jatkamaan matkaa.

Jos jättäisit tarhan portin auki, mitä hevonen tekisi?
Karkaisi syömään heiniä tai menisi härkkimään Vippiä.



5 suosikkikuvaasti teistä:
Vaikea homma valita, mutta tässä niitä olisi







Teen toisen tälläisenä myös minusta ja Vipistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti