Sinä ja hevosesi- haaste 3

SINÄ JA HEVOSESI HAASTE: Tässä haasteessa kerrot sinusta ja omasta/hoitohevosesta/ylläpito/ vuokrahevosestasi ja saat muistella vähän teidän tarinaanne! 

Minut haastoi: ei kukaan, löysin tämän yhden blogista

Minä haastan: kaikki halukkaat saavat tehdä



Hevosen nimi ja lempinimet, rotu ja ikä
Minasteri "Nipsu" suomenhevonen, 17.5.2013


Mikä sai sinut pitämään siitä?
Nipsun olemus ja se, että sillä voi tehdä melkein mitä vaan. Se tekee yleensä sen mitä pyydetään ja on tietyllä tapaa kiltti.


Kerro ensikohtaamisestasi hevosen kanssa.
Se oli yksi kesä, kun Nipsu tuli tallille. Se oli tosi ujo, eikä meinannut antaa kiinni. En touhunnut Nipsun kanssa kamalasti, koska Sofia oli silloin sen kanssa enemmän.

Ikävä näitä aikoja...


3 parhainta/hauskinta/mieleenpainuneinta kivaa kokemustanne

  • Oltiin menossa peikkometsää kohti Nipsun kanssa. Se säikähti kiveä ja hyppäsi isomman ojan yli pellolle. Ei meinattu löytää sieltä pois millään. Päästiin lopulta pois sieltä ja lähdettiin uudelleen yrittämään sen ohittamista.

  • Olin ratsastamassa Nipsulla lahentiellä. Matkan varrella oli puro ylitettävänä, joka siis meni tien yli. Eihän se siitä yli mennyt ja Tuomon piti tulla taluttamaan se siitä yli..

  • Ilman satulaa ratsastus Nipsulla. En ajatellut, että ravaisin sillä, mutta kun auto tuli takaa niin jouduttiin ravaamaan. Pysyin selässä, vaikka tuntu sillee että valun täältä alas. 



Huonoin kokemuksesi hevosen kanssa?
Varmaan se, kun tulin tyylillä alas sen selästä. Nipsu ei suostunut pysymään paikallaan ja pyörähti, jolloin tipuin selästä alas. Olin tulossa sieltä alas ilman Nipsun apua, mutta sitten siinä kävi näin.


Jos jättäisit tarhan portin auki, mitä hevonen tekisi?
Menisi syömään


5 suosikki kuvaasi teistä:
Meistä ei ole paljoa yhteiskuvia, koska Nipsun kanssa on hankala ottaa "pusukuvia" ♥







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti