Kavioystäviä Iida


Ensimmäisessä bloggaaja haastattelussa pääsemme tutustumaan lähemmin Iidaan, joka kirjoittaa kavioystäviä-blogia. Iida on 16-vuotias tyttö, ja hän asuu Oulun lähettyvillä. Hänen blogissaan seikkailee tällä hetkellä kolme lämminveristä Miksu, Hitti sekä Äksy. 

Iida ei koe bloggaamiselle mitään erikoista syytä. Mutta blogiin on helppo laittaa monta kuvaa kerrallaan postaukseen, toisin kuin instagramiin hän ei kehtaa laittaa montaa kuvaa kerrallaan. Hän kirjoittaa blogia lukijoille ja myös itselleen. Tykkään kirjoittaa blogiin vaikka päivän tapahtumista, ja ne joita kiinnostaa lukevat niitä, totesi Iida. 

Iida ei itse ole törmännyt ilkeisiin kommentteihin blogissaan, mutta jos blogia haukuttaisiin, niin siitä tulisi huono mieli. Päinvastoin positiiviset kommentit tuovat hyvän mielen ja innostusta kirjoittaa enemmän. Kaikki parantamisehdotukset blogista ja sen sisällöstä on okei. 




Iidalla ei ole haaveena tulla kuuluisaksi hevos bloggaajaksi, mutta olisihan se kiva tulla edes jotenkin kuuluisaksi, tuumi Iida. Iida haluaisi kehittyä lauseiden muodostamisessa sekä kirjoittamisessa ylipäätään. Näiden kanssa on hankaluuksia, että miten joku lause menee, ja miten se kuulostaa järkevälle. Tämä saattaa olla ongelma myös muille bloggaajille. Kuvat tuottavat myöskin ongelmia, välillä niitä on jopa liikaakin, miettii Iida. 


Iidalla ei ole varsinaista idolia, mutta hän tykkää lukea blogeja, jotka kertovat lämminverisistä. Kaktun blogi on yksi, jota luen, eli periaatteessa Kaktu on mun idoli, totesi Iida. 

Iidalle bloggaamisessa helpointa on kuvien valitseminen sekä postauksen keksiminen. Vaikeita asioita hänelle ovat taas, miten joku asia kirjoitetaan ja postauksen aikaansaaminen. Hänellä on ollut monia ideoita jo kauan, mutta mitään niistä hän ei ole saanut toteutettua. 

Iidan blogiin pääset tästä




1 kommentti: