Sinä ja hevosesi - haaste 4

SINÄ JA HEVOSESI HAASTE: Tässä haasteessa kerrot sinusta ja yhteisomistushevosesta/hoitohevosesta/ylläpito/ vuokrahevosestasi ja saat muistella vähän teidän tarinaanne! 


Minut haastoi: Ei kukaan, löysin tämän ja päätin tehdä myös tämän.

Minä haastan: Kaikki halukkaat saavat tehdä

Hevosen nimi ja lempinimet, rotu ja ikä
Hiekan Lilian " Lili " , suomenhevonen, 11.5.16Mikä sai sinut pitämään siitä? 
Lilin luonne on mahtava, se saa aina väkisin hymyilemään. Lisäksi sen läheisyys, jalalla hakkaaminen ja pieni kiusaaminen on pelkkää plussaa. Onhan se myös todella söpö!

Kerro ensikohtaamisestasi hevosen kanssa.
Ensikohtaaminen Lilin kanssa oli sen kasvattajan tallilla. Se oli silloin vielä todella pieni ja kurkisteli karsinasta meitä, kun veimme Nipsun karsinaan. Muistan todella hyvin sen tilanteen, kun Lilin kasvattaja antoi sen narun minun käteeni, ja talutin sen autoon. 


3 parhainta/hauskinta/mieleenpainuneinta kivaa kokemustanne

- Ensimmäinen kävelyreissu alatiellä taluttamalla. Lili kuunteli todella nätisti, ja käveli kuin koira perässä. Tämä oli sitä kesän parasta aikaa♥
- Lilin opettaminen ajohommiin. Ensimmäiset takaa-ajo kerrat, miten helppo tapaus Lili lopulta oli. Pientä ongelmaa ohjauksen kanssa, joka saatiin opettelemalla kuntoon. 
- Yhteiskuvien ottaminen oli yksi hauskimmista hetkistä, kun neidiltä meinasi palaa hermotHuonoin kokemuksesi hevosen kanssa?
Huono ja huono, varmaan se, kun yritettiin kääntyä ensimmäisiä kertoja alatien toisessa päässä. Lili ei millään halunnut kääntyä, ja lopulta hyppimisen ja pomppimisen jälkeen sen tasapaino heitti, ja se kaatui maahan, mutta pääsi itse ylös. 

Jos jättäisit tarhan portin auki, mitä hevonen tekisi?
Lähtisi varmaan tutkimaan paikkoja


5 suosikki kuvaasi teistä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti