Taivastelu reissu

Kuvat (C) Olli

Eilen ihme kyllä satoi lunta ja sai maan valkeaksi, mutta yön aikaan se oli hävinnyt.. Kävin eilen ratsastamassa Vipillä. Olisin ajanut Lilin, mutta sille oli tapahtunut pieni äksidentti radalla keskiviikkona, joten se on sairaslomalla hetken. Vippi näytti tosi tosi iloiselta, kun menin sen luokse tarhaan ja kysyin, että joko mennään. Vähän kättä piti näykkiä ennenkö se lähti mukaan tarhasta. Ärsytti ja kiukutti kovin, kun laitoin satulaa selkään pitkästä aikaa. Varsinkin satulavyön kiristäminen, ihan kamala asia. 


Siellä oli alatien toisessa päässä metsän takana naapurin mies peltoa tekemässä kaivinkoneella, joten arvasin jo, että alas asti ei päästä, koska kolina ja traktorin äänet kuului niin selvästi jo tallillekin. Olli lähti kävelemään mukaan perään kameran kanssa. Vippi seurasi tarkkaan missä se menee ja odotteli tarpeen tullen, että kameramies pysyy perässä. Sitten alkoi kuulumaan kolinaa ja hieman rupesi painetta olemaan ohjissa sekä korvat pyöri päässä. Alkumatka alamäen alusta asti oli marssimista, etujalat suorana pampam kävelyä. Hankala selittää, mutta hauskan näköistä se on sivusta katsottuna. Yleensä se on loppunut ainakin kärryjen edessä, kun on alamäki menty, mutta nyt se jatkui myös tasaisella. Se tuntui hauskalta selästä, kun keinutti puolelta toiselle. 


Joka toinen kuva oli tätä luokkaa. Pää heilu joka suuntaan, kun ei saanut juosta eikä se loppujen lopuksi kiinnostanut. Meno haluja oli kuitenkin ja pyörittiin vähän väliä jotain pikku voltteja tiellä, samalla odotellen kameramiestä, joka tuli jonkun matkan päässä matelemalla. Kuusen oksatkin olivat ihan tyhmiä ja metsään ei saanut mennä. Kun ylämäkeen selvittiin, niin sanoin Vipille, että juokse nyt, mutta eipä se vauhti päätä huimannut. Mentiin vanhaan tarhaan taivastelemaan maailman menoa, koska Vippi niin halusi :D

Ennen katokselle menoa tulin selästä alas ja höpöteltiin Vipin kanssa siinä ja otettiin lisää kuvia. Pipsan kanssa ei ihan nuin vaan seisoskella ja taivastella. Unohdin leivät kotiin, joten Vippi sai mashia palkaksi ja läikytteli varmaan tahallaan Ollin päälle viimeiset mössöt ja se näytti huvittuneelta sen jälkeen. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti