Kauden avaus startit

Kauden avaus startti juostiin 13.päivä Kaustisilla. Kokeiltiin Pipsalle uusia päävarusteita sekä vahingossa, ehkä tarkoituksella mukana oli ainoastaan painobootsit. Laput vaihtui can't see back karvajuttuihin ja vanha tuttu himmennin tuli turvan päälle tuomaan turvaa möröiltä. Todettiin, että bootsit saavat jäädä myös starttiin, koska heitti etujalkaa sen verran hyvin niiden kanssa. 



Pipsa oli kolmantena maalissa, vaikka tiukka taistelu olikin kolmos sijasta. Yksi harmillinen laukka tuli ensimmäisessä kaarteessa, kun oma varjo pelotti. Oltiin todella tyytyväisiä juoksuun ja aikakin parani, jos verrataan Oulun starttiin. Päätettiin, että nämä päävehkeet saa jäädä, vain leveämmät kuolaimet pitää hommata. Ilmoitin kotimatkalla ensimmäistä kertaa elämässäni hevosen starttiin. Ilmoitettiin Pipsa siis Seinäjoelle. Seinäjoen startti oli eilen eli 19.päivä. 



Lähdettiin matkaan aamulla 8 aikaan, keli oli mitä mahtavin. Ylemmässä kuvassa näkyy päävehkeet, joilla startit ajetaan. Näyttäähän se hieman hurjalta, mutta möröt ei hyökkäile ihan niin pahasti. Samat painobootsit laitettiin myös etujalkoihin. Pipsa näytti todella hyvälle lämmityksessä. Laukka ei kuulemma ollut pahemmin pinnassa. 



Lähtö oli kahden aikoihin. Lähtö jouduttiin palauttamaan, mutta toisella yrityksellä päästiin matkaan. Taas sattui harmillinen laukka ensimmäiseen kaarteeseen, mutta onneksi Pipsa päästää laukan helposti pois. Pipsa pysyi hienosti porukan mukana. Loppusuoralla jäi kuitenkin pussiin, eikä sen takia ollut mahdollisuuksia hyville sijoille. Lopputuloksena 10.sija ja uusi ennätys. Ollaan tyytyväisiä tammaan ja uuteen ennätykseen, onhan se nyt tallin nopein hevonen. 




Kuvat ottanut: Olli P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti