Pään viskominen on se juttu!

Vippi♥



Moikka!
poju♥
Nipsu♥
Tänään kävin hevosten luona ja ajettiin varsat + Poju oli perähevosena. Ensin ajettiin Vippi, valjastettiin se ja lähin ajamaan sillä. Virtaa oli ja päätä piti viskellä... En tajua kuinka vaikeeta voi olla se että pitää kävellä suoraa? :D Vipille se tuntuu olevan vaikeeta. Se ois halunnu hirweesti ravata välillä mut opetetaan sitä siihe et pitää myös osata kävellä eikä koko ajan ravata. Käänsin sen takaspäin ja jopa käänty pienessä tilassa, yleensä mennään ojien kautta :D Tultiin tallin pihaan ja Nipsu huuteli siellä meille. Käänsin sen ja lähettiin käymää toisen kerran alhaalla, pään viskely jatku ja suoraan kävely oli vaikeeta... Vippi oli aisojen välissä vaikka millä mutkalla menossa eteenpäin. Kun käännyttiin ni kiire oli kottiin, tällä kertaa sain pidätellä sitä enemmän, viime kerralla kun ajoin se oli sata kertaa helpompi ajaa... Tultiin katokselle ja otettiin kamppeet pois ja se sai mellaveden ja otin kuvat siitä ja Tuomo vei sen tarhaan ja minä hain Nipsun.
         Toin Nipsun katokseen ja aloin harjaamaan sitä ja laitoin suitset sille päähän. Laitettiin kärryt perään ja lähin ajamaan sillä. Poju oli vielä sillonki perähevosena. Nipsu oli paljon rauhallisempi ja helpompi pidellä. Hölkkyytettiin Nipsua ja käänsin sen takaspäin ja kävelytin sen takas. Nipsu meni tosi tasasta ravia ilman kenkiä, viimeks ku hölkkyytin sitä se oli nii epätasasta ku voi vaan olla... Käänsin Nipsun tallin pihassa ja lähettiin toisen kerran käymään alhaalla. Hölkkyytettiin Nipsua ja kävelytettiin takas. Kun tultiin takas tallille ni Vippi huuteli siellä ja vahtas aidan varressa et millo tullaan takas :D Laitoin Nipsun kiinni ja rupesin purkamaan siltä kamppeita pois. Otettiin kärryt pois ja Nipsu sai myös mellaveden ja otin siitäkin kuvat ja vein tarhaan sen.
       Poju oli perähevosena ja se meni hyvin. Se söi vattuja ja oksia matkalla ja ruohoa. Se yritti purra Tuomoa, sitä vissiin ärsytti joku :D Se juos Nipsun perässä korvat luimussa ku hölkkyytettiin Nipsua. Poju pääs tarhaan ja annoin niille porkkanat♥



               

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti