Laiskottelua

Tänään meni 5 jälkeen illalla hevosten luo. Ajoinpa taas Pipsalla, tarhassa kiinni ottaminen tuotti taas ongelmia mut Tuomo toi mulle ruohotukon ni sain sen kiinni. Pipsa tuli erittääääin hitaasti katokselle, yks askel ja pysähys, toinen askel ja pysähys :D Harjasin sen ja valjastin, Tuomo päästi meijät irti. Ensimmäinen asia mitä piti pelätä oli lautakasa, meinattiin kääntyä ympäri mutta sain sen menemään sen ohi. Lähettiin alatielle, Pipsa oli tosi laiskalla tuulella.. Köpöteltiin alas ja tultiin hölkällä ylös, ei vauhti päätä huimannu. Toisella kerralla hölkättiin alas, eikä se vauhti yhtään nopeutunu.. Sanoin sitte siellä alhaalla Tuomolle et menkää te Nipsun kanssa eelle, että tää hevonen kulkis ees pikkasen kovempata. Nooh kyllähä sitä vauhtia löyty ku Nipsun perässä piti hölkätä :D Kolmannella kerralla hölkättiin molempiin suuntiin, Pipsa laukkas muutaman kerran mut sain sen melkee heti takas raville. Neljännelle kiekalle ku lähettiin ni jäätiin jälkeen, Pipsalla ei ollu minnekkää kiire, alamäen jälkeen se vasta tajus et ne yhet menee kaukana eellä ja kyllä siitä hevosesta vauhtia löyty :D Saatiin Nipsu kiinni ja käännyttiin takas. Kävelytettiin ne tallille, Pipsa pysähty kahen metrin päähän katoksesta ja piti repiä se siihen :D Otin siltä kamat pois ja pesin sen. Vaihettiin Nipsun ja Pipsan paikkoja ja pesin myös Nipsun. Vietiin ne vihreeseen.


Tuomo kysy multa et haluunko tuua Vipin vihreeseen. Totesin " kaippa mää voin yrittää" .. Otin narun ja menin Vipin luo. Laitoin narun kiinni ja vetäsin sen turvan yli, ku tiesin että vauhtia tästä hevosesta varmaanki löytyy. Aloin aukasemaan veräjää ja tunsin että Vippi on ku lentoon lähössä, se syöksy tarhasta ja repäsin narusta ja pyörtin sitä. Päästiin muutama askel eteenpäin ja taas sitä piti pyörittää. Sitten se rauhottu vähän ja päästiin melkein veräjälle mut vielä kerran piti pyörittää sitä. Narun irti otossa meinas olla ongelmia mut onneks Vippi pysy sen aikaa paikallaan.


Torstaina meen iltapvllä hevosten luo, kokeillaan Pipsalle satulaa ja aletaan opettamaan sitä ratsastushommiin ♥


Eilen me muuten käytiin kattomassa Pojua, se voi siellä uudessa kodissa tosi hyvin ja sillä oli poi tarhassa kaverina :) Oli ihanaa nähä sitä pitkästä aikaa ♥





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti