Hiittiä ja peruutusharjotuksia

 Sunnuntaina käytiin haapakummussa hiitillä. Ajettiin Pipsa ja Nipsu, koska Vipillä ei ollu vielä etukenkää. Otin Nipsun tarhasta, harjasin sen ja laitoin kuletussuojat. Vein Nipsun autoon ja Tuomo haki Pipsan katokselle. Harjasin myös sen ja laitettiin sille kuletussuojat. Pipsa meni nätisti autoon.

Oltiin joskus kahen aikaan haapakummussa. Otin Pipsan naruun ja yritin saaha sen autosta ulos. Ei varmana peruuttanu vaikka kuinka yritti työntää eestä päin sitä. Nooo laitoin Nipsullle narun ja päästin sen irti ja Tuomo otti sen kiinni. Sen jälkeen Pipsa tuli vauhilla ulos autosta.

Aloin valjastamaan Nipsua ja laittelin sille polvisuojat. Kokeilin että ohjat on oikeen mittaset ja Tommi päästi sen jälkeen meijät irti. Mentiin Nipsun kanssa radalle ja hölkkyytettiin niitä. Nipsu meni super hyvin ja sitä sai pidellä että ei mene liian kovaa.. Käännettiin ne ja mentiin volttauspaikalle. Tuomo meni Pipsan kanssa eellä. Voltattiin niin kauan että se alko sujumaan. Mentiin Nipsun kanssa eelle, Nipsu ei laukannu tän ekan hiitin aikana kertaakaan :) Kävelytettiin niitä jonkun aikaa ja otettiin toinen hiitti. Jouvuin volttaamaan Nipsun kanssa eellä, kyllä se jotenki suju. Toisenkaa hiitin aikana Nipsu ei laukannu. Pipsa laukkas kerran hiittin aikana. Kävelytettiin pari kierrosta niitä.

Ajoin Nipsun katokselle ja otin siltä kamat pois. Harjattiin ne ja laitettiin loimet. Juotettiin niille myös mellavettä. Vein Nipsun eka autoon ja sitten Pipsan.

 No mutta mitäs tuo peruutusharjotuksia oikeen meinaa :D Tultiin hiitiltä tallille ja laitettiin Nipsu ja Pipsa tarhaan. Menin silittelemään Vippiä ja pussailemaan sitä. Tuomo kysy multa haluunko kokeilla että suostuuko se peruuttamaan. Tuomo anto mulle narun ja otin Vipin kiinni. Tarhassa se peruutteli ihan hyvin, silitin sitä aina kun se teki oikein. Vipiltä meni hermot eikä se enää peruutellu kauheen hyvin ja päätäki se alko heiluttamaan. Otettiin se katokselle ja laitettiin sille suitset ja ohjat. Tuomo meni ohjiin ja mä pidin Vippiä narussa. Välillä se peruutteli ja välillä yritti jyrätä mut. Ei oikeen onnistunu. Laitettiin sille valjaat et ohjat pysyis paremmin. Talutettiin se toisen katoksen sisään että sen on pakko peruuttaa sieltä pois jos se aikoo päästä sieltä pois :D Noh kyllähä se peruutti sieltä pois ja samalla huitas mua naamaan päällänsä. Kuolain osu vissiin mun leukaan ja kyllähä se vähä sattu.  Tällä hetkellä leuka kipee ja siinä on mustelma :D

Perjantaina meen ratsastamaan Vipillä ja Nipsulla

Pojun video on youtubessa. https://youtu.be/pQma1oOxUeo
Ja ne mun lupaamat hiitti videot


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti