Laiskuutta ja kiukuttelua

 Tänään oli taas hiittipäivä, menin 11 aikaan hevosten luo. Laitettiin kamat kasaan, otin Pipsan tarhasta ja harjasin sen ja laitoin kuletussuojat sille. Pipsa meni nätisti autoon. Vippi ei meinannu antaa kiinni, Tuomo otti sen tarhasta. Harjattiin ja laitettiin suojat sille. Vippiki meni ihme kyllä autoon hyvin. Matka suju hyvin, oltiin 12 aikoihin haapakummussa. Otettiin hepat autosta ja aloin valjastamaan Pipsaa. Sain sen valjastettua, laitoin sit Vipille polvisuojat ja suitset. Unohettiin ottaa ohjat Vipille mut yks tyyppi haki ohjat Tuomolle. Lähin ajamaan Pipsalla, se oli vähä laiskan olonen. Hölkkyytettiin öö neljä kierrosta, Pipsaa sai käskee aina välillä ku ei meinattu muitten mukana pysyä. Kävelytettiin niitä jonkun matkaa ja sit alettiin voltata. Vippi oli vähän laiskahko myös, Pipsa ei suostunu menemään eelle vaan kipitti mielummin muitten perässä. Pari kertaa Pipsa laukkas, loppua kohti mentäessä se löyti jostai vauhtia ja tehtiin uus ennätys :D Mulla oli kello käsivarressa kiinni ja se näytti et mentiin 1.49.7 ja ravilla pysyttiin ihme. Yritin pidellä vähä Pipsaa että ei mentäs kauhian kovasti mutta sitte se alko repimään päätä ja tuntu siltä et kohta laukataan, joten annoin sen mennä. Vippiki löyti vauhtia, ei me pysytty Pipsan kanssa sen mukana :D Oon tyytyväinen Pipsaan, kävelytettiin kaks kierrosta niitä. Ajoin Pipsan katokselle ja otin siltä kamat pois. Mellavesi ei kelvannu kummallekkaan.. Laiteltiin niille kuletussuojat ja vein ne yksitellen autoon, ei ollu ongelmia. Tultiin takas tallille, pesin molemmat ja laitettiin Pipsalle eka viilennysletkut jalkoihin. Vippi hermoili toisella katoksella ja kaivo kuoppaa etujalalla. Vein Pipsan tarhaan ja otin Vipin naruun ja vein toiselle katokselle, ei tultu hittaasti. Piti kerran pyöräyttää sitä että sain sen rauhottumaan ees vähän. Laitettin Vipille viilennysletkut, jotka irtos vähän väliä ku se heilutti jalkoja. Hampaillaki se mua pamautti käteen ja nyt siinä on joku mustelman tapane, Vipillä oli tänää kiukuttelupäivä ihan selvästi :D Vein sen tarhaan ja ne sai heinät.


Huomenna ratsastan Nipsun ja keskiviikkona ajetaan
1 kommentti:

  1. Moikka! Todella kiva postaus. Ajattelin jäädä seuraamaan blogia, itsellä tulee 3kk sisällä 8v suokkitamma, jo tosin startannut mutta tavoite meillä paljon pidemmälle mitä nyt on entisen omistajan kanssa päästy. Kylmaverinenunelma.blogspot.com

    voin muuten tehdä sulle jos jonkunnäköistä ulkoasua, jos kiinnostaa niin laita suoraan sähköpostia vesalakatri@gmail.com :)

    VastaaPoista