Tauolta takas radalle

 Aamulla menin ennen 8 hevosten luo. Otin Pojun tarhasta ja vein sen katokselle. Tuomo harjas sen, laitoin sille pumpulit. Laitettiin sille loimi ja kuljetussuojat. Otin Pojun narunpäähän ja lähin viemään sitä autoon. Ekalla kerralla ei osunu oikee reitti mutta kyllä se sinne autoon tuli, laitoin sen kiinni. Lähettiin siinä joskus 8 jälkee kohti Kuopijota. Jouvuttiin kääntymään takasin, koska unohettiin mellavesi. Muuten matka suju hyvin, otettiin Pojun ohjastaja matkan varrelta kyytiin. Oltiin Kuopiossa joskus 10 jälkeen. Jätettiin Poju vähäks aikaa autoon ja käytiin kahvilla. Sen jälkeen otettiin Poju autosta pois. Talutin sen katokseen ja aloin ottamaan kuljetussuojia pois. Valjastettiin Poju ja Paavo lähti lämmittämään sitä 11 aikaan. Otin kuvia vaan lämmittelyyn menosta ja sieltä pois tulosta. Kyllä se näytti ihan hyvältä lämmityksessä. Lämmittelyn jälkeen laitettiin Pojulle loimet ja ootettiin siinä jonkun aikaa. Lähdön esittely alko 11.55 ja lähtö alko 12.00. Poju jäi alkukiihytyksessä aika viimesten joukkoon. Tällä kertaa ei laukannu lähtöön :) Yhessä vaiheessa se oli sisällä mutta pääs sieltä kakkosradalle. Takasuoralla se laukkas ja jäi vähän muista jälkeen. Kun Paavo aukas siltä korvat ni vauhtia oli  kuulema löytyny. Tuli se ihan hyvin loppusuoran mutta 9.sijalle jäätiin. Otettiin pojulta kamppeet pois päältä. Laitettiin sille loimia päälle ja kuljetussuojat jalkaan. Vein sen autoon sen jälkeen. Yks tyyppi juotti sille mellaveden autossa :) Kotimatka suju hyvin.

Kolmen jälkeen oltiin takas tallilla. Otettiin Poju autosta pois ja vein sen talliin. Otin siltä yhen loimen pois ja kuljetussuojat otettiin pois. Annoin sille mellaveden ja vein sen jälkeen karsinaan sen.Poju oli karsittu Jyväskylän raveista mutta se menee Joensuussa, tarkemmat tiedot ravit sivulla.


Huomenna meen vissiin hevosten luo jos lääkäri ei kiellä multa hevosten ajamista ( mulla on ranteessa patti ja se on kauheen kipee) . Ja tarkotus ois myös ratsastaa Pojulla ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti