Testissä mopo

Jäin tänään linkusta suoraan hevosten luo. Hain Vipin tarhasta ja siinä vähä pyörittiin ennenkö katokselle mentiin. Varustoitiin se ja kiipesin selkään, Tuomo sano, että mene maantien kautta jos uskallat lähtee. Noo mehä lähettiin pienen keskustelun jälkeen maantielle Vipin kanssa. Kuuntelin, että ihan ku mopon ääni kuuluis jostai, mut sitte sitä ei enää kuulunukkaa. Oltiin jo melkein lahentien risteyksessä, kun se mopo tulikii vastaan. Vippi tuijjotti sitä ja teki sen päätöksen, että tähän me ei jäähä. Se lähti kiitolaukkaa tallille päin ja paino kauheesti ohjille. Ehin vaan aatella, että tälläkö vauhilla me tallille asti mennään.. Sain sen kuitenki hallintaan ja takas raville, se käänty kahtomaan taaksesa mutta käskin Vipin takas raville ja ratsastin sen mehtätielle. Sen jälkeen mopo meni ohi, eikä ollu aihetta pelätä. Tiedän, että kyseinen henkilö ei varmastikkaan lue varmaan tätä blogia mutta kiitosta siitä, että jäit mopos kanssa sinne taemmas etkä lähteny ohittamaan. On aika monen näköstä kuskia nähty..

Vippi epäili maantielle takas tulemista mutta uskottelin sille, että ei sieltä enää mitään tommosia tule. Nyt päästiin lahentielle ja jatkamaan matkaa rauhallisesti. Vippi repi koko ajan kuusen oksia ja muita risuja. Siinä sivussa katteli maisemia ja meni pää maassa. Välillä tarjos omasta tahosta ravia, mutta en antanu ravata, kun vain sillon ku piti tierat saaha kavioista pois. Lahentien osuus meni lepposasti jutellessa ja maisemia katellessa. Tykkään tosta kuvasta, se on jotenki vaan ihana. Kahen keskiset reissut on vaihtelua perus ajohommiin ja saapi puhua hevosen kanssa kaikesta, ei niin järkevästä. Lahentiellä ohitettiin kävelijä ja maantielle kun oltiin tulossa niin traktori meni ohi. Onneks oltiin vielä lahentiellä, mitähä senki ohituksesta ois tullu.. Kohta tuli auto takaa, Vippi näki sen ja alko olemaan epäilevän olonen ja pysähty oottamaan, että auto meni ohi.
Tultiinpa takasi tallille, Pispa höris tarhassa meille. Tulin selästä alas ja taputtelin Vippiä, otin siltä kamat pois ja vein talliin.


Viikonloppu menee hevosten merkeissä myös ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti